Βαθμολογία

Μοιρασιά στο Μαυροβούνι (PICS)

Την Κυριακή (3/4) στο γήπεδο Μαυροβουνίου, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Αμπελωνιακό για τα πλέι άουτ της Α’ DE TOX με τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι στο Μαυροβούνι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε δύναμη, ο Αμπελωνιακός ήταν εκείνος που «καιγόταν» πραγματικά για το τρίποντο, κυνήγησε το παιχνίδι και δημιούργησε τουλάχιστον δύο πολύ καλές στιγμές. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν του το επέτρεψαν ποτέ, αφού και εκείνοι έπαιξαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο 20’ καλό σουτ του Μπατζέλα Ν. πέρασε άουτ. Στο 28’ φάση διαρκείας στα καρέ του Μαυροβουνίου, αρχικά το σουτ έκανε ο Κολιός, στη συνέχεια ο Μεσημέρης, το τελικό σουτ ο Χατζούλης, έδιωξε με υπερένταση ο έμπειρος Μπρέλλας.

Στο 33’ το σουτ του Χατζούλη σταμάτησε προ της γραμμής, ο Μπάγκας Κ. σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά η κεφαλιά του Αλατά, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ και στο 80’ πολύ δυνατό σουτ του Ακριβόπουλο, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Βαρσάμη.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Ντούρας, Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ. (70′ Πράπας), Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Εμμανουήλ (70′ Τατσέλος), Ράχης (77′ Μαγγόλας), Ακριβόπουλος (77′ Πασιάς), Μπέτσης.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βαρσάμης, Κολιός (80′ Γωγάκος Γ.), Γκιόνα, Μπαρούτζας, Αλατάς, Μεσημέρης, Λέκα, Γκιόζι (65′ Βούκιας), Αλεξόπουλος Αχ., Χατζούλης, Γωγάκος Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Νάκας.