Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) για τον Απόλλωνα Λάρισας με την Ξάνθη

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) για τον Απόλλωνα Λάρισας με την Ξάνθη, στο γήπεδο Φιλιππούπολης στην 28η «στροφή» της Super League 2, με τους “κυανόλευκους” να ανεβαίνουν στους 27 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 44β.

Δυνατά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες, δείχνοντας την ποιότητα τους από τα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τόσο στο 17′ λεπτό με το ανάποδο ψαλίδι του Παπάζογλου, όσο και με το δυνατό σουτ του Τσέλιου στο 28′ λεπτό, αλλά πήγε άουτ. Ο Απόλλωνας Λάρισας ήθελε να βγει μπροστά με κάποιες αντεπιθέσεις και πίεσε τους Θρακιώτες, όμως το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Οι Λαρισαίοι ήταν  είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν ευκαιρίες τόσο με την κεφαλιά του Villa (54′) μετά από σουτ του Χατζή, όσο με σουτ στην κίνηση του Κaramoko (61′).

Η μεγαλύτερη φάση πάντως ήταν με τον αρχηγό τον Κώστα Χατζή στο 78′ όταν με βολέ εξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα με δύναμη στο “Γ” για να κάνει την απόκρουση του αγώνα ο Izzo, εμποδίζοντας έτσι την λαρισινή ομάδα να ανοίξει το σκορ!

Για την Ξάνθη έκανε ευκαιρία ο Αλί Μπαμπά με δυνατό σουτ που έφυγε άουτ στο 89′. Ο Απόλλωνας Λάρισας πίεσε και είχε τον πρώτο λόγο στα επόμενα λεπτά, ήταν ανώτερος όμως δεν πήρε αυτό που άξιζε, με τις δύο ομάδες όμως να είναι ισόπαλες στο τέλος του αγώνα με 0-0.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τiboue, Πετράκης, Villa, Γιαννίτσης, Σταματής, Καλούσης, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Κaramoko (89′ Ζιάκας).

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Izzo, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (69′ Gavric), Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Αli Baba (78′ Ginsari), Παπάζογλου (69′ Φαζός).