Βαθμολογία

Μεγάλη ημέρα για τον Δωτιέα Αγιάς!!!

Ο Δωτιέας Αγιάς αναδείχθηκε και με τη βούλα πρωταθλητής το Σάββατο (2/4) αφού επικράτησε με το ευρύ σκορ (6-1) του Παναγροτικού Νίκαιας.

Η ομάδα των Τάσου Μπεριτζά – Κώστα Παπαρίζου πανηγυρίζει δίκαια την πρώτη θέση αφού διέθετε την καλύτερη ομάδα τη φετινή χρονιά.

Άκρως επιτυχημένη χρονιά λοιπόν και μεγάλη ημέρα για όλη την Αγιά. Το ενδιαφέρον περνάει πλέον στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο  Στέλιος Πατσιωτός σημείωσε χατ – τρικ (16′, 19′, 76′). Επίσης σκόραραν οι Κωνσταντίνος Μακρής (9′), Γιώργος Λεσάι (47′ με πέναλτι) και Γιάννης Κολοβός (73′).

Από πλευράς Παναγροτικού Νίκαιας σκόραρε ο Δημήτρης Σέτζας στο 33′ για το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως ήταν λογικό με το τέλος του ματς ακλούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το φετινό πρωτάθλημα και ευχές και από το athleticlarissa για καλή πορεία στα μπαράζ και με την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Πατέτσιος, Κορλός, Μάνικος, Κουμπούρας, Κορτσάρι (46′ Χατζής), Σούμπασης, Γκατζούλης (65′ Παππάς), Τσιρογιάννης (65′ Ντακούλας), Μακρής (46′ Λεσάι), Κολοβός, Πατσιωτός.

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (30′ Τσούρρα), Σέτζας, Ψαρούλης, Περήφανος, Τσιάρας, Χουσενάι, Δημητρόπουλος, Χριστοδούλου, Γκουντίκας, Πετράκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Στάικος, Μίχος.