Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Κιλελέρ!

Κιλελέρ και Φαλανιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με σκορ 2-2. Ο Δημήτρης Σιάτρας στο 25’ άνοιξε το σκορ για τον Φαλανιακό με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Μούτσα Μπλέντι.

Στη συνέχεια ο Αλέκος Κουβελάς έφερε το ματς στα ίσια στο 33′ για το 1-1 με πλασέ ύστερα από πάσα του Αποστόλη Ζιόμπουρα.

Ο Αλέκος Κουβελάς συνέχισε με γκολ και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 66′ ύστερα από ωραία ενέργεια του Θανάση Αργύρη. Το τελικό 2-2 σημείωσε στο 82’ ο Βασίλης Λόλας για τον Φαλανιακό.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Αλέκο Κουβελά, Θανάση Αργύρη (είχε δοκάρι) και Χρήστο Τζέκα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν και καλές στιγμές με τους Κώστα Τσιάκο, Αποστόλη Νάστα και Βασίλη Λόλα.

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Παπαχρήστος, Χατζηλιάδης, Ντιντής, Ζιόμπουρας, Κορδαλής, Αργύρης, Αναδολού, Τζέκα, Κουβελάς, Κωστόπουλος.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Σιάτρας, Λάιος (65′ Γκιουρσάνης), Πανταζής Γ., Μπλέντι Σ., Παπαγεωργίου (67′ Νάστας), Μπλέντι Μ., Τσιάκος, Λόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Νάκας.