Βαθμολογία

Εύκολο τρίποντο για τον Μαχητή Τερψιθέας

Το Σάββατο (2/4) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, ο Μαχητής Τερψιθέας επικράτησε εντός έδρας της Θύελλας Βασιλί με σκορ 3-0.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους γηπεδούχους να οδηγούν το ματς σε «υγιεινό περίπατο».

Στο 30’ ο Φούντας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 62’ αυτή τη φορά ο Φούντας έβγαλε τη σέντρα και ο Ριζούλης το πλασέ για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από τη σέντρα του Γκόνα, ο Ριζούλης με μονοκόμματο κουντουπιέ στο «γάμα» διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

O Mαχητής ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 82’ ο Τζουρμακλιώτης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Για την ομάδα του Μαχητή ευκαιρίες έχασαν οι Φούντας, Ριζούλης, Φανίδης, Ταρταμπούκας.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Γκόνας, Τζάνακας, Παπαδημητρίου (70’ Κατσαβριάς), Δάσσιος, Τζουρμακλιώτης, Καφφές, Φανίδης (75’ Αγγελής), Ταρταμπούκας, Ριζούλης (70’ Καραμανώλας), Φούντας.

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Τσιάμπας, Γιαχνής, Τριανταφύλλου, Μπόγκας (70′ Καραγιάννης), Ξυνογαλάς, Μπερσιάνης, Συργκάνης, Κατσανάκης, Μακρής (75′ Μαργαριτόπουλος), Καναβός.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γκόγκος, Παπαγεωργίου.