Βαθμολογία

Χαρές και πανηγύρια για την άνοδο στην Ομόνοια! (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε το Σάββατο (2/4) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ακαδημία Τυρνάβου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του πατέρα του Αχιλλέα Κατσούλη που είναι παίκτης της Ομόνοιας. Ο Αντώνης Κατσούλης σε ηλικία 69 ετών έφυγε από παθολογικά αίτια, ήταν πάντοτε στα παιχνίδια της Ομόνοιας για να βλέπει και τον γιο του. Έτσι η σημερινή νίκη της ομάδας είναι δικαιολογημένα αφιερωμένη στον άνθρωπο αυτόν που έφυγε από τη ζωή και ας είναι «ελαφρύ» το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-1 και πανηγύρισαν και μαθηματικά την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ μετά από μία πολύ καλή χρονιά.

Στο σημερινό παιχνίδι η Ομόνοια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες και φυσικά στο 22’ είχε και το γκολ.

Από την άλλη η Ακαδημία κόντραρε στα ίσα την Ομόνοια χωρίς όμως να έχει την μεγάλη ευκαιρία. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι ευτύχησαν και σε δεύτερο γκολ. Η Ακαδημία στο 67’ αφού πίεσε, μείωσε σε 2-1 δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι η μεγάλη νίκη – ανόδου ήταν για την Ομόνοια.

Στο 10’ και 15’ τα σουτ του Χαζιζάϊ μπλόκαρε ο Έξαρχος. Στο 22’ καλό σουτ έξω από την περιοχή φαλτσαριστό του Παπαχρήστου, η μπάλα πέρασε στα δίχτυα για το 1-0.

Τρία λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία χαμένη του Δρόσου, όταν μόνος του έκανε το σουτ και είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 40’ ωραία σέντρα του Μακρυνίκα μέσα στη περιοχή για τον Χαζιζάϊ που έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Έξαρχος.

Στο 47’ το σουτ του Τζιόλη έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 67’ σε μία στιγμή αδράνειας της Ομόνοιας, ο Κοτρώτσιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ .

Στο 72’ ο Παπαχατζής με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Και στο 90’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη του Χαζιζάϊ, που από πολύ κοντά έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.

Ομόνοια Λάρισας (Θανάσης Τσουμάνης – Στέλιος Τζήμας): Θεοχαρίδης Δ., Παπαχρήστος, Κυριάκος, Μούτσα, Γεράσης, Κουτσιμανής, Δρόσος (72’ Σουλούκος), Τζιόλης (75’ λ.τ. Μακρής), Μακρυνίκας (89’ Θεοχαρίδης Χ.), Χαζιζάϊ, Σπανός.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος (82’ Πότσια), Τσουλάνι (82’ Πότσης Γ.), Γκουλέτσας, Τσακνάκης, Γκουντουλούλης, Ροντούλης (82’ Κούσι), Φουρκιώτης (89’ Πότσης Χ.), Παπαχατζής, Μούργκας, Μουστάκας, Γκανάτσιος (56’ Κοτρώτσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Καραμαγκιόλας, Κουβατάς.