Βαθμολογία

Η αποστολή της ΑΕΛ για την Ξάνθη

Η Α.Ε.Λ. ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία της, για την κρίσιμη αναμέτρηση της εμβόλιμης 27ης αγωνιστικής της Super League 2 (Τετάρτη 30/03, 15.30 ΕΡΤ3) στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη και ο τεχνικός των “βυσσινί” Παναγιώτης Γκουτσίδης, δεν θα έχει στην διάθεση του και πάλι τους τραυματίες Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου αλλά και τον Νικολιά που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Ο Κομοτηναίος τεχνικός, που επιστρέφει στην Ξάνθη, όπου έκανε καριέρα σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν ασίσταντ κόουτς, επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΛ, στην οποία επιστρέφει ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς αφού εξέτισε την ποινή του, από κάρτες, τους εξής 22 παίκτες:

Θεοδωρόπουλο (Τ), Σουλούκο (Τ), Μισυρλή (Τ), Μπέρτο, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλο, Ομάρ, Ηλιάδη, Μαξιμένκο, Μιλτιάδη, Κολομπίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Νίνο, Γιάκο, Ραμίρεζ, Γλυνό, Γαρουφαλιά, Μαυριά, Τσουμάνη, Κούστα, Όγκμποε, Δάκτυλα.

Εκτός αποστολής για την ΑΕΛ έμειναν οι τραυματίες, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Παντελής Θεολόγου, Αλέξανδρος Νικολιάς, Γιώργος Μαϊδανός, ενώ για αγωνιστικούς λόγους οι Λάμπρος Αντωνόπουλος, Λάμπρος Αγγελούλης, Φαμπιάν Τσέλα, Αποστόλης Κοτσιανούλης, Κυριάκος Ζησούλης, Αργύρης Κούκος, Γιώργος Ζαχαράκης και Νίκος Βλιώρας.