Βαθμολογία

Χειρουργείο για Γκέκα

Γ’ Εθνική: Ο Φάνης Γκέκας περιμένει να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιαλείου για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας έχει προγραμματίσει τον Απρίλιο να κάνει εγχείρηση μηνίσκου σε νοσοκομείο της Αθήνας και να αφαιρέσει το υγρό που έχει μαζέψει το γόνατο του.

Θέλει μέχρι τα μέσα Μαΐου να έχει αποκατασταθεί η αποθεραπεία του από την επέμβαση ώστε από πολύ νωρίς να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας του για την νέα περίοδο, ευελπιστώντας ότι θα υπάρξουν άμεσα θετικές διοικητικές εξελίξεις.

Την ίδια ώρα ο Παναιγιάλειος διέψευσε σενάρια περί αποχώρησης του: Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας περί δήθεν αποχώρησης του προπονητη μας. Ο Φάνης Γκέκας ήταν και είναι παρών σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε προσέφερε και προσφέρει τις υπηρεσίες του και είναι ένας βασικός παράγοντας που η ομάδα μας συμμετέχει αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για μετάβαση σε νέα εποχή αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας.

Παρακαλούμε εφεξής οι συντάκτες τέτοιων άρθρων τηρώντας τη δημοσιογραφική ευπρέπεια να επιβεβαιώνουν αυτά που τους μεταφέρουν κάποιοι καλοθελητες ρωτώντας τη διοίκηση της ομάδας.

Πηγή: sportfmpatras