Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη στο φινάλε για το Κιλελέρ

Το Κιλελέρ επικράτησε με σκορ 2-3 στο στάδιο Φαρσάλων επί του Αχιλλέα. Στο 20’ ο Αντώνης Γκαραλιάκος σκόραρε για τον Αχιλλέα Φαρσάλων για το 1-0.

Στο 54′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Φαρσάλων, Κώστας Κουσιάς αποβλήθηκε και ο Βαλάντης Μαργαρίτης έκατσε κάτω από την εστία για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Αλέκος Κουβελάς με εύστοχη εκτέλεση έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1, πέναλτι που κέρδισε ο Χρήστος Τζέκα από τον Κώστα Κουσιά.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο 59′ με τον Χρήστο Φουρίκη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Αλέκος Κουβελάς έκανε το 2-2 στο 70′ (είχε και οριζόντιο δοκάρι). Ο Χρήστος Τζέκα στις καθυστερήσεις του ματς διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Πατσιούρας (88′ Καραμπάλιος), Ντελής, Παπαδόπουλος, Τσιούλης Αθ., Αετόπουλος, Κομισόπουλος (54′ Μαργαρίτης), Φουρίκης, Χατζόπουλος, Ιωαννίδης (56′ Κερμελίδης), Γκαραλιάκος (56′ Παπακωνσταντίνου).

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Αρκουδής (60′ λ.τ. Καρακυρίτσης), Χατζηλιάδης, Κορδαλής (71′ Ζιόμπουρας), Τσακίρης (86′ λ.τ. Κωστόπουλος), Καρακάνος, Ντιντής, Αργύρης, Αναδολού, Τζέκα, Κουβελάς, Παπαχρήστος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Στάικος, Μίχος.