Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στα Βούναινα (VIDEO)

Το ντέρμπι του 3ου ομίλου στην Γ’ ΕΠΣΛ δεν ανέδειξε νικητή ανάμεσα στα Βούναινα και τον Μαχητή Τερψιθέας (1-1).

Έτσι ο Μαχητής έμεινε στην πρώτη θέση και ένα βαθμό από πίσω συνεχίζουν να είναι τα Βούναινα.

Παρότι η Τερψιθέα ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ στο 70’, τα Βούναινα κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση και έτσι στο 89’ να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 5’ και 7’ χαμένο τετ α τετ του Φούντα και του Γκόνα για τους φιλοξενούμενους. Στο 10’ η κεφαλιά του Δάσσιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Πολύ καλός στις επεμβάσεις του ο τερματοφύλακας των Βουναίνων Λωρίδας που επέκρουσε και στο 47’ το σουτ του Φανίδη από κοντά. Και στο 68’ το σουτ εξ’ επαφής του Φούντα το έβγαλε και πάλι ο κίπερ των Βουναίνων.

Στο 70’ ύστερα από ωραία σέντρα του Τζουρμακλιώτη, ο Φούντας με ανάποδο ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο γκολ που σημείωσε για το 0-1.

">http://

Πέντε λεπτά μετά σωτήρια επέμβαση του Λωρίδα στο σουτ του Φανίδη και στο 89’ ύστερα από την πάσα του Χριστοδούλου, ο Κόκορας με πλασέ έκανε το τελικό 1-1.

ΑΕ Βουναίνων (Δημήτρης Δανιλούλης): Λωρίδας, Τσανάς, Κωσταρέλλος Θ., Παπαδημητρίου, Νταναβάρας, Χριστοδούλου, Κωσταρέλλος Δ., Αργύρης (70’ Βαρελάς), Μερτζανίδης Φ., Μερτζανίδης Η., Κόκορας.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Γκόνας, Τζάνακας, Παπαδημητρίου, Δάσσιος, Τζουρμακλιώτης (65’ Καραμανώλας), Φανίδης (80’ Μπουρνάκας), Φούντας, Ταρταμπούκας, Ριζούλης, Καφές.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Σκυβαλίδας, Σκριάπας.