Βαθμολογία

«Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Δωτιέας Αγιάς! (PICS)

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή (27/3) ο Δωτιέας Αγιάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Φαλανιακό (1-3).

Μία νίκη που μετουσιώνεται πλέον στους 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Φαλανιακό με την κατάσταση πλέον να είναι μη αναστρέψιμη τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Αγιά άρχισε να σφιχταγκαλιάζει τον τίτλο του πρωταθλητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Το παιχνίδι στη Φαλάνη είχε πολύ κόσμο σε μία εξαιρετική ημέρα από πλευράς καιρού. Φίλαθλοι ήταν και από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι αφού τα είχε όλα. Πολύ δυνατές προσωπικές μονομαχίες, τέσσερα γκολ, αποβολές και τεταμένα νεύρα.

Ο Δωτιέας μπήκε ορεξάτος στο ματς και κατάφερε μόλις στο 10’ να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Λεσάι. Τέσσερα λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι, όμως στο 37’ ο Μπλατσέρης έκανε και το 0-2 και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δέχθηκε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός πίεσε και κατάφερε στο 62’ να μειώσει όμως αυτό δεν έφτασε αφού τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Δωτιέας που στο 85’ πέτυχε και το τρίτο τέρμα για το τελικό 1-3.

Στο 10’ άψογη συνεργασία του Μπλατσέρη που ξέφυγε στην αντεπίθεση με τον Λεσάι που με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 12’ ωραία άλλαξαν οι Μούτσα Μπλπέντι με Νάστα και τον Τσιάκο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάλτζαρη.

Στο 37’ σέντρα ακριβείας του Δημολιού για τον Μπλατσέρη που έκανε και το 0-2. Στο 62’ σε μία αδράνεια την άμυνας του Δωτιέα, ο Λόλας μείωσε σε 1-2. Στο 75’ καλό σουτ του Νάστα από κοντά έφυγε άουτ.

Στο 85’ ο Νάστας ανέτρεψε τον Λεσάι, πέναλτι υπέδειξε ο κ. Τζήλος που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης για το τελικό 1-3.

Άριστη η διαιτησία του κ. Τζήλου όπως και των δύο εποπτών. Άψογος για την δυσκολία του παιχνιδιού ο παρατηρητής του αγώνα κ. Δημήτρης Μπαλιάκος.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας-Χρήστος Λιάπης): Αναστασίου, Μαχαίρας (46΄Αντωνόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λαϊος, Σιάτρας (61΄Πανταζής Γ.), Μπλέντι, Νάστας, Μούτσα, Γκιουρσάνης, Τσιάκος (46΄Λόλας), Γαρυφαλλόπουλος (46΄Παπαγεωργίου).

Δωτιεας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Τσακάλι, Κορλός (70΄ Μάνικος), Δημολιός, Κουμπούρας, Ντακούλας (39΄λ.τ Σούμπασης), Μπλατσέρης, Χατζής (70΄Τσιρογιάννης), Γκατζούλης, Τσατσαλίδης (53’ Κολοβός), Λεσάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μάνος, Παπαγεωργίου.