Βαθμολογία

Nίκησε 2-0 ο Οικονόμος στη Νίκαια

Στις νίκες επέστρεψε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στην Νίκαια του τοπικού Παναγροτικού με 2-0 και συνεχίζει πλέον την προσπάθειά του στην διαδικασία των play-off, με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάταξη.
 
Στο 5' οι Τσαριτσανιώτες άνοιξαν το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δημήτρη Ντούφα που από απόσταση 35 μέτρων έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Κουκουτιανού, ο οποίος στο 10' αντέδρασε σωστά στο τετ-α-τετ με τον Φτίκα (μετά από ατομική προσπάθεια του Δραχαλίβα). Στο 17' οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ με τον Γκουντίκα αλλά το ευθύβολο σουτ που επιχείρησε στο αριστερό "Γ" του Νούσια απέκρουσε ο τελευταίος σε κόρνερ.
 
Στο 56' ο άλλοτε παίκτης του Παναγροτικού Βλαχάκης με σουτ υποχρέωσε τον Κουκουτιανό σε μία πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 68' το σουτ του Χριστοδούλου προς την εστία των φιλοξενουμένων. Στο 76' με συρτό σουτ εκτός περιοχής, ο Στέλιος Δραχαλίβας διαμόρφωσε το 0-2, ενώ στο 83' οι Νικαιώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Γκουντίκα για το γκολ της τιμής, όταν στο θεαματικό τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Νούσια.

Εύκολο το διαιτητικό έργο του Αδάμου Κουκούλη και των βοηθών του Δημήτρη Παραφέστα - Δημήτρη Κοτούμπα.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουκουτιανός, Σέντζας, Γεωργόπουλος (83' Τσούρα), Περήφανος, Ακρίβος (71' Ψαρούλης), Χισενάι, Δημητρόπουλος (77' Ανυφαντής), Τσιάρας, Χριστοδούλου (77' Μπαλανίκας), Πετράκης, Γκουντίκας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης (71' Μουλτσιάς), Μπουμπουνάρας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντούφας, Πούτας, Φτίκας (63' Πίπιλας), Δραχαλίβας, Βλαχάκης.