Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε και πηγαίνει έτοιμος για νέο «άθλο» (PICS)

Μία υπέροχη ημέρα είναι η Κυριακή (27/3) για το ποδοσφαιρικό σωματείο του Ηρακλή Λάρισας. Ο ιστορικός σύλλογος του νομού μας κέρδισε με σκορ 1-0 τον Αμβρυσσέα Διστόμου και πηγαίνει έτοιμος για νέο «άθλο» στην Θήβα την επόμενη Κυριακή στον μεγάλο τελικό με το Ύπατο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο βασικός αντίπαλος του Ηρακλή δεν κατάφερε να κερδίσει στην Αρτάκη (0-0) και έτσι έχασε πλέον την επαφή με την κορυφή. Η ομάδα της Λάρισας έχει τον πρώτο λόγο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (τον βολεύει και η ισοπαλία) για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδο στην Super League 2.

Ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίστηκε στο εξαιρετικό AEL FC ARENA και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει άλλη μία τόσο σημαντική νίκη (1-0). Και αν κάποιοι τον είχαν ξεγράψει μετά την ήττα στη Φήκη, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, πείσμωσαν και φέρανε «τούμπα» την κατάσταση. Αυτό αποτελεί μία τεράστια δικαίωση για όσους βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού ότι πέτυχαν ήρθε μέσα από πολύ σκληρή δουλειά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τελικό 1-0 δείχνει «φτωχό» αφού οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλες στιγμές στο ματς. Στο 4’ διπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή Λάρισας, ο Γκίκα θα κάνει το σουτ και θα σημαδέψει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Δοδοντσάκης από κοντά θα κάνει νέο σουτ χωρίς όμως να σκοράρει.

Ένα λεπτό μετά ο Αλεξίου θα κάνει το σουτ μπροστά από τον τερματοφύλακα με τον τελευταίο να κάνει την επέμβαση του αγώνα. Στο 28’ γύρισμα του Μπάμη στον Γιάννη Χριστίδη που με ιδανικό τελείωμα κάνει το 1-0 σκορ που έμεινε μέχρι τέλους. Στο 84’ ο Γκίκα έβγαλε τη σέντρα και ο Αλεξίου από κοντά έκανε το σουτ πάλι όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (76’ Γαργάλας), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης (51’ Κούλπας), Αγρόδημος (51’ Μπρακαμόντε), Γκίκα, Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου (76’ Κακαβίτσης), Χρηστίδης (61’ Λώττας).

Αμβρυσσέας Διστόμου (Γιάννης Λύτρας): Θεοδωρόπουλος, Ι. Πούλος (82’ Ρόπας), Μαλισσόβας, Οδ. Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος (66’ Μπότσης), Γεωργουσόπουλος (66’ Μ. Κυπραίος), Βιεννάς, Αλμπάνης (90’+1’ Λίλιος), Δήμου, Αντωνόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεχαγιάς (Κοζάνης), Πάνου, Δούμτσης (Φλώρινας).