Βαθμολογία

Νίκη με τέσσερα γκολ για την ΑΕΛ Κ20 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Super League 2 (K20) η ΑΕΛ Κ20 υποδέχθηκε στο ηλιόλουστο και σε πολύ καλή κατάσταση γήπεδο Μακρυχωρίου τον Απόλλωνα Λάρισας Κ20.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες της ΑΕΛ πέτυχαν μία ακόμη νίκη (4-0) συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα μόνο με νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις. Οι νικητές βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα και δίκαια φτάσανε και σε αυτή την επικράτηση. Δοκάρι είχε ο Κοτσιανούλης (στο 67’), ενώ τα γκολ για την ομάδα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Κρικώνης (2), Κοσιανούλης και Τσέλα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ και σε γενικές γραμμές έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ικανοποίησε η εμφάνισή της.

Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας, πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε, μόχθησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σίγουρα χρειάζεται ακόμη δουλειά αφού το ταλέντο υπάρχει.

Στο 13’ σέντρα του Χατζή για την ΑΕΛ, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Απόλλωνα, ο διαιτητής ήταν κοντά έδωσε το πέναλτι και ο Κοτσιανούλης άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο οδηγός του λεωφορείου της ΑΕΛ, ο Βαγγέλης Καραπιάλης ήταν πανευτυχής από τη νίκη και σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο που του έκανε η ομάδα, αφού χθες είχε την ονομαστική του εορτή. Ευχές και από το athleticlarissa στον φίλο Βαγγέλη!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» για τον Απόλλωνα με τον γρήγορο Κιμ να κάνει το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 24’ ο Γαρυφάλλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Ευθυμιάδης μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι (η μεγαλύτερη φάση του Απόλλωνα), οι φιλοξενούμενοι είχαν και μία καλή στιγμή με τον Λεπενιώτη στο πρώτο μέρος.

Ένα λεπτό μετά ο ορεξάτος Κρικώνης έκανε το σουτ, ανάγκασε τον Μπακαρό να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 28’ ο Κρικώνης με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς. Στην επανάληψη η ΑΕΛ συνέχισε το ίδιο δυναμικά και στο 53’ έφτασε και στο 3-0. Εξαιρετική πάσα ακριβείας του πολύ μαχητικού Ζησούλη στον Κρικώνη που με ιδανικό τελείωμα ανέβασε και άλλο το σκορ.

Στο 65’ ο Απόλλων Λάρισας είχε μία καλή στιγμή με το φάουλ του Παναγιώτου να περνάει άουτ. Στο 78’ ο Βλησαρούλης που προσπάθησε πολύ, έδωσε «μάχες», έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μπακαρός σε μία σημαντική στιγμή για την ΑΕΛ.  Στο 80’ ο Τσέλα με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΕΛ Κ20 (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Αντωνόπουλος, Αγγελούλης, Μπαργιώτης, Χατζής, Τσέλα, Κοτσιανούλης, Νινίκας, Ζησούλης, Αποστολάκης, Κρικώνης, Βλησαρούλης.

Έπαιξαν και οι: Ασίκογλου, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου, Θεοχάρης, Μέκρας.

Απόλλων Λάρισας (Θοδωρής Σκύφτας): Μπακαρός, Γαρυφάλλου, Λεπενιώτης, Κωστόπουλος, Αγριόδημος, Τερζούδης, Διβανές, Κιμ, Ευθυμιάδης, Παναγιώτου, Ζαχόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Φαντίδης, Μπιθυζής, Μόκας, Καρακώτσογλου, Τζήμουλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Λιάτσος, Κίττος, Καρακίτσιος (Θεσσαλίας).