Βαθμολογία

«Διατηρούμε την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και το πλάνο μας»

Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στην Ολλανδία ενόψει της συμμετοχής της στον πρώτο όμιλο του UEFA European U17 Championship Elite Round και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Αλεξιάδης μίλησε στο epo.gr. για τους επερχόμενους αγώνες και την προσπάθεια της U17 για πρόκριση στην τελική φάση.

"Όλες οι προπονήσεις που κάναμε στην Ελλάδα πήγαν εξαιρετικά. Τα παιδιά είχαν αρκετή ενέργεια και αυτοπεποίθηση και το οικογενειακό κλίμα είναι αισθητό. Η προετοιμασία τώρα συνεχίζεται στην Ολλανδία.

Μετά από τη θετική μας παρουσία στην προκριματική φάση διατηρούμε την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και το πλάνο που έχουμε, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό είναι η πρόκριση, μέσα από έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ολλανδία, αλλά και η Σλοβακία με την Ουγγαρία που ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν σε αυτές τις ηλικίες. Με όπλο μας την καλή αμυντική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση θα διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Η γενιά αυτή διαθέτει παιδιά με ισχυρές προσωπικότητες που έχουν μέταλλο νικητή και αυτοπεποίθηση και σίγουρα έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους, φυσικά μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση".

Πατήστε εδώ για να δείτε τις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της Εθνικής.