Βαθμολογία

Σχολή UEFA D στην Αιτωλοακαρνανία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρακτικό μέρος της σχολής UEFA D (UEFA Grassroots Leaders courses) που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου.

Στη σχολή συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα (μαθητές, παίκτες ακαδημιών, προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών, υπεύθυνοι ακαδημιών, γονείς και εθελοντές).

Το πρόγραμμα της σχολής, που εντάσσεται  στο εγκεκριμένο από την UEFA αναπτυξιακό πρόγραμμα Play-Enjoy-Learn, περιελάμβανε οδηγίες και κατευθύνσεις για την οργάνωση και υλοποίηση fair-play φεστιβάλ ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες από τον Grassroots Manager της Ομοσπονδίας, Χρήστο Σίσκο. Για τις ανάγκες της παρουσίασης πήραν μέρος νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες Άτλαντες, Καναρίνια και Ελπίδες Αγρινίου, ενώ σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας και για το εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και την UEFA «Πάσα στα Θρανία» και έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω δράση παραβρέθηκε το μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος, καθώς επίσης εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής ΕΠΣ.