Βαθμολογία

ΑΟ Υπάτου: «Η χειρότερη φιλοξενία που έχουμε ζήσει!»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις συνθήκες που αντιμετώπισε στο Δίστομο στον αγώνα με τον Αμβρυσσέα εξέδωσε ο ΑΟ Υπάτου.

Η ομάδα κάνει λόγο για απαράδεκτη φιλοξενία, από άτομα που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο φτύνοντας, βρίζοντας και πετώντας μπουκάλια σε παίκτες και προπονητικό τιμ! Η ανακοίνωση του ΑΟ Υπάτου:

Τελικό αποτέλεσμα Αμβρυσσεας – ΑΟ Υπάτου 2-0 και ήττα για την ομάδα μας που σήμερα βρέθηκε σε κακη μέρα. Άλλωστε και οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως που τουλάχιστον για εμάς είναι εκτός ποδοσφαίρου, είναι το τριτοκοσμικό κλίμα που δημιούργησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι εγκάθετοι που βρίσκονταν παρανόμως πίσω απ τον πάγκο της ομαδας μας, φτύνοντας, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο και πετώντας μπουκάλια στους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές μας σε βαθμό που δεν μπορούσε ο προπονητης να δώσει εντολές στους ποδοσφαιριστές.

Αυτά λοιπόν τα κύμβαλα αλαλάζοντα που ωρύονταν στη «μητρική τους γλώσσα» θα πρέπει κάποια στιγμή να απομακρυνθούν από το χώρο και κάποτε να ισχύσουν οι κανόνες που απαγορεύουν στην κερκίδα φιλοξενούμενων να βρίσκονται φίλαθλοι του γηπεδούχου. Ήταν η χειρότερη «φιλοξενία» που έχουμε ζήσει στα 4 χρόνια της Γ´ Εθνικης.

Όσον αφορά τη συνέχεια, η ομάδα μας παραμένει πρώτη και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά, με την αξία της και την αγωνιστικότητα της να φτάσει μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο! Συνεχίζουμε δυνατά ομαδάρα!!