Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι η Πελασγιώτιδα!

Μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Πελασγιώτιδα του Κώστα Μπακατσή αφού κέρδισε εκτός έδρας τους Αγίους Αναργύρους στο ντέρμπι κορυφής με σκορ 0-1 για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Μπακατσή έφθασε τους 31 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά από τους Αγίους Αναργύρους στο +5 που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Πελασγιώτιδα είχε σημαντικές απουσίες παικτών (Δάσσιο, Ντογκάνι, Χριστώνη και Φώλλα), παρόλα αυτά πήρε μία μεγάλη νίκη και οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί.

Ο Τσέλα στο 17′ με πλασέ ύστερα από παράλληλα σέντρα του Αντώνη Χατζή άνοιξε το σκορ για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Παιδή, Παναγιώτου και Νούσιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Κουσιώρα, Τσέλα και Γελαλή.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Σαρακατσάνης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης (46′ Γκόγκος), Ηλιάζης, Ντουρουντάκης, Κολοβός (82′ Αντωνίου), Παναγιώτου, Νούσιος, Αμαρλαριώτης, Τζεμολάρι (90′ Μπακαρτζής), Παιδής.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Πέππας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Γελαλής, Χασιώτης, Τσιαντούλης, Τσιγγάνης, Τσέλα, Χατζής Αντ., Κουσιώρας (90′ Κουπατσιάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μπλιώνας, Μπατζιανούλης.