Βαθμολογία

Αποκαλυπτήρια και βραβεύσεις στη Νέα Πολιτεία (PICS)

Η Κυριακή 20/3/2022 ήταν μια ιδιαίτερα χαρούμενη μέρα για την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας και φυσικά για τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Καραμούτη.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα της Αστραπής με τον Αμπελωνιακό, έγινε η βράβευση του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη για την ανακατασκευή του κεντρικού γηπέδου. Η διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί θερμά. Το βραβείο το παρέλαβε λόγου απουσίας του δημάρχου στο εξωτερικό ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Αθανάσιος Αδαμόπουλος και ο Αντιδήμαρχος πρασίνου – πολιτικής προστασίας κ. Γιάννης Αλεξούλης. Επίσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Μιχάλης Αναστασίου λόγου COVID (η ομάδα του εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση).

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, είναι στο τελικό στάδιο της μελέτης, ώστε το βοηθητικό γήπεδο της Νέας Πολιτείας και αλλά 3-4 αθλητικά κέντρα της πόλης να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας τελευταίας γενιάς ώστε γίνεται καλύτερη η διεξαγωγή των προπονήσεων και παιχνιδιών χωρίς ακυρώσεις λόγου καιρικών συνθηκών.

Επίσης το μικρό γηπεδάκι που βρίσκεται στη μέση του αθλητικού κέντρου θα τοποθετηθεί ψηλή περίφραξη ώστε να γίνει προπονητήριο για τα μικρά τμήματα!

Επιπλέον άμεσα θα τοποθετηθούν περισσότερα παγκάκια για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι και ακόμη περισσότερο οι ηλικιωμένοι!

Η διοίκηση της Αστραπής ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή για την πολύ σημαντική βοήθεια και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.