Βαθμολογία

Τρία στα τρία για την Χάλκη! (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χάλκης, ανάμεσα στον Ηρακλή και την Δάφνη Γλαύκης με τελικό σκορ 1-0. Τρία στα τρία για την ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου που βοήθησε σημαντικά την ομάδα να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος αφού έχασαν κλασσικές ευκαιρίες. Από την άλλη η οποιαδήποτε ευκαιρία δημιούργησε η Γλαύκη όσο παρέμενε το 1-0 την τελείωνε ο πολύ καλός τερματοφύλακας Βαγγέλης Κουτσιανούλης.

Στο 3’ το πέναλτι κέρδισε ο Καλογιάννης, εκτέλεσε ο Βράκας για 1-0. Στο 7’ χαμένο τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο, στο 25’ καλό σουτ του ίδιου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 35’ ύστερα από σέντρα του Μαλάκου, την κεφαλιά έκανε ο Σουφχάρας, έβγαλε ο Κουτσιανούλης σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Χάλκη στο 49’ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Βράκας και ο Καλογιάννης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 62’ άψογη εκτέλεση φάουλ του Βράκα, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο κίπερ της Χάλκης και στο 80’ πολύ καλό σουτ του Νικόλι, εξαιρετική και πάλι η επέμβαση από τον Κουτσιανούλη.

Ηρακλής Χάλκης (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Κουτσιανούλης, Λέτσιος, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι Αλ., Τσάντος, Ανδρώνης, Μπουζούκας, Βράκας (85’ Ρίζος), Παπαδόπουλος (77’ Ραπτοτάσιος), Καλογιάννης (89’ Ακριβοσούλης), Αθανασιάδης.

Δάφνη Γλαύκης (Βαγγέλης Τζιώλας): Κοσμάς, Ντόντος, Σουφχάρας, Μπλέτσας (70’ Μπατζογιάνης), Μητροδήμος, Μούμος, Γούτσος, Σβερκούλης, Σουλτούκης, Καραγιάννης (55’ Νικόλι), Μαλάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Μπουρονίκος, Πάλλας.