Βαθμολογία

Τρίποντο ψυχολογίας για την Γαλήνη! (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στον Πλατύκαμπο, ανάμεσα στον Απόλλωνα Γαλήνης και την Αναγέννηση Πυργετού με τελικό σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε σε ένα παγωμένο γήπεδο αφού φυσούσε πολύ δυνατός αέρας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φτωχό» σε ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και να έχουν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Γαλήνη μπήκε μπροστά αφού πέτυχε το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση. Αυτή η νίκη ανεβάζει στην βαθμολογία την ομάδα του Απόλλωνα που θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Από την άλλη το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Μαλλιάρα μέχρι και το γκολ φαινόταν ανταγωνιστικό, όμως στη συνέχεια η ψυχολογία της ομάδας έπεσε με αποτέλεσμα να μην έχουν καθαρό μυαλό για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο 30’ και 35’ δύο καλά σουτ του Νικολακούλη και του Μπόλου για τον Πυργετό πέρασαν άουτ. Στο 47’ από εκτέλεση φάουλ του Τζίκα Α., με ωραία κεφαλιά ο Βαρσάμης έκανε το 1-0.

Στο 70’ το φάουλ εκτέλεσε ο Σινάν την κεφαλιά ο Δελιτζάνης, απέκρουσε όμως ο Ευαγγελόπουλος. Και στο 75’ επέλαση από τον Θωμά Λάγιο που «έσπασε» για τον Τζίκα Α., αυτός έκανε το σουτ που βρήκε όμως σε σώματα αμυντικών.

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Δημήτρης Μητσής): Ευαγγελόπουλος, Ζυγούρης Χ., Κοκκινόπουλος (46’ Μαρούδης), Ζυγογιώργος, Γκέκας, Πλατής, Χαλίλ, Τζίκα Α. (88’ Μαστρογιάννης), Θύμιου (70’ Γκουτσιούδης), Ζυγούρης Π. (60’ Λάγιος), Βαρσάμης.

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Κωνσταντίνος Μαλλιάρας): Σακκάς, Περκέτσι, Δούρος (65’ λ.τ. Βρακάτος), Καμάμι, Δελιτζάνης, Σινάνι, Νικολακάκης, Φουρκιώτης, Μπίμπα, Μπόλος, Ρακίπι (76’ Παζάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Κυρίτσης, Νάτσης.