Βαθμολογία

Καλή εμφάνιση παρά την ήττα για την Κ20 του Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Η Κ20 του Απόλλωνα Λάρισας έδωσε ένα ακόμη παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League 2 (K20). Το Σάββατο (19/3) υποδέχθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (ήταν σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος) την Βέροια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του κ. Θοδωρή Σκύφτα παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικό παρά τις απουσίες που είχε. Οι νεαροί παίκτες του Απόλλωνα (ήταν και από την Κ16 ορισμένοι) έκαναν κατάθεση ψυχής αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-3.

Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, όσο η εξέλιξη αυτών των παιδιών που δείχνουν να έχουν πολύ μέλλον και υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού κ. Σκύφτα είναι δεδομένο πως με την πάροδο του χρόνου η εικόνα της ομάδας θα γίνει ακόμη καλύτερη.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ήταν αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Οι δύο ομάδες μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν μέχρι τέλους.

Η Βέροια κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει τους τρεις βαθμούς, έχοντας μία πολύ καλή ομάδα.

Ο Απόλλων Λάρισας δεν είχε πολλές επιλογές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλα αυτά η προσπάθεια έγινε και με το παραπάνω.

Στο 19’ ο Γιαγτζίδης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 34’ ο Μιχαηλίδης είχε δοκάρι για την Βέροια. Ένα λεπτό πριν το 45’ ο μαχητικός Παναγιώτου από πλευράς Απόλλωνα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού τράνταξε το δοκάρι του Βάντση. Στην επαναφορά της μπάλας ο Κούρτι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε μία τεράστια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο 54’ ο Μπεκιαρίδης με σουτ από πολύ κοντά (έμμεσο φάουλ από την μικρή περιοχή) έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 σημείωσε στο 85’ με ωραίο τελείωμα ο Μπεκιαρίδης.

Απόλλων Λάρισας (Θοδωρής Σκύφτας): Μπακαρός, Γαρυφάλλου, Φαντίδης, Πρασσάς, Μπιθιτζής, Μόκας (74’ Βλάχος), Λεπενιώτης, Παναγιώτου (74’ Τζίμουλας), Αγριόδημος (58’ Γκαντέλας), Τερζούδης (58’ Καρακώτσογλου), Διβανές.  

Βέροια (Τάσος Ανθυμιάδης): Βάντσης, Χαβαριόπουλος (80’ Καραγιάννης), Χοχλιούρος, Καρασαρίδης, Τασιόπουλος, Βασιλειάδης, Λαζεκίδης, Μιχαηλίδης (46’ Μπεκιαρίδης), Γιαγτζίδης (60’ Περπερίδης), Μωυσίδης (60’ Τσέας), Χερίδης (69’ Λουτζιανιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Βαλιώτης, Δεδικούσης.