Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Θεσσαλικό (PICS)

Χαραυγή και Μαρίνος Αντύπας αναμετρήθηκαν το Σάββατο (19/3) στο γήπεδο Θεσσαλικού για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) και την 14η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Το ματς ήταν μοιρασμένο και στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις…

Πολύ νωρίς στο 11’ η Χαραυγή μπήκε μπροστά στο σκορ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπίτσας, το σουτ έξω από την περιοχή ο Μπίλιος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 30’ καλή ευκαιρία έχασαν και πάλι οι γηπεδούχοι όταν ο Κούτσιας έβγαλε τη σέντρα, ο Μπαλκουράνης το σουτ που έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 43’ όταν ο Παπαδόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Καϊμακάμης με ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία χωρίς όμως μέχρι το τέλος να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Γιώργος Λούτσος): Γκουδάλας, Μπίλιος, Κουτσαφτίκης, Αγγλόπουλος, Καψαλός, Κατσανάκης, Μπίτσα (60’ Σκαφιδάς), Μάρκου (46’ Κιούσης Κ.), Μπαλκουράνης, Κούτσιας, Κρικέλης (46’ Χυσένι).

Μαρίνος Αντύπας (Αχιλλέας Ευαγγέλου): Σουλτσιώτης, Μπλάνας (83’ Χαριτοδιπλωμένος), Λειβαδιώτης, Γεωργούλας, Μυλωνάς, Παπαγιάννης, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Καφές (69’ Σπάχος), Καϊμακάμης, Ακρίβος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντάνταλης, Σούρλας, Μπελμέζα.