Βαθμολογία

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛ Κ20 (PICS)

Η ΑΕΛ Κ20 συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και τις νίκες! Αυτή τη φορά επικράτησε εκτός έδρας του Αλμωπού Αριδαίας με το ευρύ σκορ 0-4 για το πρωτάθλημα της Super League 2 K20.

Συντηρητικά ξεκίνησε το παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με τις δυο ομάδες να μην ανοίγονται πολύ. Η AEΛ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη μετά από το σπάσιμο του Δάκτυλα και ο Κρικώνης από κοντά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Μετά από μεγάλες μπαλιές πίσω από την άμυνα της ΑΕΛ πήγαν να φύγουν στην επίθεση οι παίκτες της Αριδαίας αλλά ο Λάμπρος Αντωνόπουλος ήταν έτοιμος και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Στο 21’ μετά από την σέντρα του Ζησούλη, ο Κρικώνης έκανε την κεφάλια και ο Δάκτυλας σκόραρε αλλά ο επόπτης σήκωσε την σημαία και ακύρωσε το γκολ.

Στο 25’ μετά από ωραία ενέργεια, μπούκαρε στην περιοχή ο Ζησούλης, σούταρε αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 29’ μετά από ωραία διείσδυση του «κεφάτου» Ζησούλη, «έσπασε» την μπάλα και ο Γιώργος Δάκτυλας έκανε το 0-1!

Δεν σταμάτησε την πίεση η ΑΕΛ και στο 31’ βρήκε και δεύτερο γκολ μετά από το «σπάσιμο» του Νινίκα, ο Αποστόλης Κοτσιανούλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ για το 0-2.

Ο Αλμωπός συνέχισε το ίδιο στυλ παιχνιδιού αλλά η άμυνα της ΑΕΛ ήταν έτοιμη για την πίεση αυτή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο ορεξάτη η ομάδα του Αλμωπού και πίεσε το πρώτο δεκάλεπτο αλλά χωρίς αντίκτυπο και έτσι η εμπειρία του Γιώργου Δάκτυλα ήρθε να ρίξει τα όνειρα της ομάδας του Αλμωπού, καθώς μετά από μια ωραία ενεργεία και άψογο τελείωμα έκανε το 0-3.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ είχε συνεχείς φάσεις στο παιχνίδι από τον Ζησούλη τον Βλησαρούλη και τον Μιχάηλ.

Στο 70’ διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ από τον Κυριάκο Ζησούλη μετά από ατομική ενέργεια και μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό σκορ 0-4.

Επιπλέον σουτ στο παιχνίδι είχαν ο Κρικώνης, ο Ευαγγέλου και ο Νινίκας. Ευχαριστημένο έμεινε το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ με την εικόνα της ομάδας.

ΑΕΛ Κ20 (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Αντωνόπουλος, Αποστολάκης, Χατζής, Αγγελούλης, Μπαργιώτας, Κοτσιανούλης, Νινίκας, Ζησούλης, Βλησαρούλης, Δάκτυλας, Κρικώνης.

Έπαιξαν και οι: Μιχαήλ, Τσιομήτας, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου, Θεοχάρης.