Βαθμολογία

«Διπλό» στο 96’ για την ΑΕΛ!

Τα εύκολα έκανε δύσκολα η ΑΕΛ στην Καρδίτσα σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Σε κάθε περίπτωση κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος και να νικήσει με σκορ 2-3.

Μπορεί η ΑΕΛ να μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δύο γρήγορα γκολ με τον Όγκμποε στο 6ο λεπτό και τον Νικολιά στο 21ο λεπτό, ωστόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να μειώσει με τον Πλέγα στο 73ο λεπτό και να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μπαντιμπανγκά στο 88ο λεπτό παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 37' λόγω αποβολής του Λαρρέα σε πέναλτι που αστόχησε ο Κολομπίνο. Ο Γλυνός με σουτ στο 96' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ!

Κίτρινες: 45'+1 Μπενγκόα, 56' Γκόλιας, 78' Σταμόπουλος, 89' Μπαντιμπαγκά - 51' Θ. Παπαγεωργίου, 90'+8 Γλυνός, 90'+8 Μαξιμένκο.

Kόκκινες: 37' Λαρέα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Τσακμακίδης * απών λόγω κορωνοϊού ο Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ομάρ, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς, Όγκμποε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Κολλιάκο του Συνδέσμου Αθηνών και τον Γεωργακόπουλο του Συνδέσμου Πειραιά.