Βαθμολογία

Ο Πάρης Χριστώνης χάρισε τη νίκη – πρωτιάς στην Κ17 της ΕΠΣΛ! (PICS)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η Κ17 της ΕΠΣΛ μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Κέρκυρας την Πέμπτη (17/3) στο ΑΕΛ FC ARENA.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Πάρης Χριστώνης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στην Κ17. Το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες σημειώθηκε στο 10’ μετά από ωραία ενέργεια του Αντώνη Χατζή και ιδανικό τελείωμα του Χριστώνη!

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του κ. Δημήτρη Τσέτσιλα έπιασε κορυφή και ένα το πλέον καθοριστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού το σκορ ήταν εύθραυστο. Οι Λαρισαίοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά αυτό δεν έγινε και έτσι το παιχνίδι είχε σασπένς.

Οι νικητές έχασαν κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Κωνσταντίνου, Αρσένη και Μαρούδα.

Η Κέρκυρα στο 8’ είχε δοκάρι με τον Βαγγαλάτη ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Τσιάβο (27΄) και Μέξα (36΄).

Στην επανάληψη η Λάρισα είχε μεγάλες στιγμές και πάλι! Ο Χριστώνης έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες όπως και μία ο Κωνσταντίνου. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες αφού αποβλήθηκαν στο 89΄οι Ντάτσι και Μέξας.

Μικτή Λάρισας Κ17 (Δημήτρης Τσέτσιλας): Ντάτσι, Μπαλαμώτης, Ιορδανίδης, Γαργάλας, Μπόρος, Τάφα, Χατζής (81΄ Καραλής), Αρσένης (81΄ Βέλα), Χριστώνης (90΄Δραχαλίβας), Μαρούδας (68΄ Μπέης), Κωνσταντίνου (68΄ Κουτζαηλίας).

Μικτή Κέρκυρας Κ17 (Σπύρος Αλαμάνος): Σαμοϊλης, Τόμπρος (46΄ Κρητικός), Λέζι, Μαρίτσας, Παληοχώρης (78΄ Κοσκινάς), Μπουρδούβαλης, Βρυώνης (46΄ Βραδής), Βαγγαλάτης (65΄ Μοτζενίγος), Μέξας, Τσιάβος (65΄ Ψάρρας), Γαρδικιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαλαϊτσής, Σαμαράς, Πιπερίδης (Ημαθίας).

Κ17

Τα αποτελέσματα

Λάρισα-Κέρκυρα  1-0

Πρέβεζα/Λευκάδα-Θεσπρωτία 5-0

Ήπειρος-Τρίκαλα 2-0

Ρεπό: Άρτα

Η βαθμολογία (6η αγωνιστική)

1. Λάρισα 10

2. Άρτα  9

--------------------------------------------------

3. Κέρκυρα 8

4. Πρέβεζα/Λευκάδα  6

5. Τρίκαλα  4

6. Θεσπρωτία  4

7. Ήπειρος   4

Η συνέχεια

Λάρισα-Πρέβεζα/Λευκάδα

Θεσπρωτία-Ήπειρος

Κέρκυρα-Άρτα

Ρεπό: Τρίκαλα