Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Δύο απευθείας και ο τρίτος μπαράζ»

Για τον ορισμό ξένου διαιτητή, την πρόταση του Δημητρίου και την άνοδο των ομάδων στην πρώτη κατηγορία μίλησε ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ορισμό ξένου διαιτητή: «Μας ήρθε ένας ορισμός που μας εξέπληξε. Δεν είχαμε ζητήσει ποτέ ξένο διαιτητή ούτε η διοργανώτρια ούτε οι ομάδες. Είδαμε έναν ορισμό και δεν ξέραμε από που μας ήρθε. Δεν ξέρω πως έγινε και ποιος πήρε την απόφαση. Βάσει του άρθρου 35, η ΚΕΔ μπορεί να χρησιμοποιεί διαιτητές στην πρώτη κατηγορία και στα ματς του κυπέλλου που κρίνεται απαραίτητο.

Η Βέροια έστειλε επιστολές και ζήτησε να μάθει το λόγο που έγινε. Δεν το δέχονται οι ομάδες αυτό. Δεν μπορεί να γίνει αυτό ενώ τα έσοδα των ομάδων είναι πενιχρά. Στείλαμε επιστολή στον Κλάτενμπεργκ και περιμένουμε από την Εκτελεστική να μας απαντήσει».

Για την πρόταση ύπαρξης 7 Ελλήνων στην 11άδα: «Σε εμάς το 50% είναι Έλληνες βάσει νόμου. Οι μεγάλες ομάδες διαφωνούν. Το θέμα είναι να γίνει αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει από κάτω και μετά να πάμε στις πρώτες ομάδες. Υπάρχουν οι παίκτες; Εξηγήσαμε ότι διοργανώνουμε ένα πρωτάθλημα Κ19 και Κ20. Πρέπει να δούμε πως θα γίνει ώστε να μπορεί να σταθεί και ο παίκτης».

Για την άνοδο: «Θα ζητήσουμε να ανεβαίνουν δύο και ο τρίτος να παίζει μπαράζ».