Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Φαλανιακό (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Φαλανιακό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας με τελικός σκορ 1-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Φαλανιακός από την αρχή του ματς έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις του, στο να μπει μπροστά στο σκορ, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 9’ και 24’, λίγο αργότερα στο 33’ και 34’ πέτυχε δύο γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα αντέδρασε ο Αχιλλέας.

Όμως στο δεύτερο μέρος φάνηκε η καθαρή υπεροχή του Φαλανιακού που δεν άφησε κανένα περιθώριο, αφού αρχικά πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 55’ και το τέταρτο σημειώθηκε στο 75’. Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το τρόπο διεύρυναν το σκορ, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον μαχητικό Αχιλλέα που θα τους φανεί χρήσιμη για τα επόμενα ματς.

Σίγουρα ύστερα από τη μεγάλη νίκη του Δωτιέα μέσα στην Τσαριτσάνη, η διαφορά παραμένει μεγάλη (8 βαθμοί) αν και ο Φαλανιακός προσπέρασε στη 2η θέση.

Στο 9’ ο Μούτσα έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Καραμπούζης το σουτ, εκπληκτική απόκρουση από τον Κουσιά. Στο 24’ ο έμπειρος φορ Γαρυφαλλόπουλος από κοντά έκανε το σουτ, μπλόκαρε ξανά ο Κουσιάς.

Στο 33’ δεν μπόρεσε να σταματήσει κανένας τον Ηρακλή Γκιουρσάνη που ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ και το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσιάκος έβγαλε ωραία σέντρα για τον Γκιουρσάνη που με υποδειγματικό τρόπο έκανε το 0-2.

Στο 36’ ο Φουρίκης που ξεχώρισε στο παιχνίδι, έκανε το σουτ από κοντά, με τα πόδια τον σταμάτησε ο Αναστασίου.

Στο 39’ ύστερα από το κόρνερ του Φουρίκη, ο Κομισόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 55’ ο Μπλέντι Μούτσα με ωραία κεφαλιά ύστερα από μεγάλη πολιορκία στα καρέ του Αχιλλέα έκανε το 1-3. Και στο 75’ ο Λόλας έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, αρχικά πήρε ο Μαχαίρας που έδωσε στον Τσιάκο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-4.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Τσούλης Θ., Παπαδόπουλος (27′ λ.τ. Ντελής), Κομισόπουλος, Γανός (72′ Τσούλης Δ.), Πατσιούρας (60′ Καραμπάλιος), Χατζόπουλος, Φουρίκης, Λαβαντσιώτης, Γκαραλιάκος, Ιωαννίδης.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας-Χρήστος Λιάπης): Αναστασίου, Καραμπούζης (75’ Πανταζής Η.), Μαχαίρας, Λάιος, Σιάτρας, Μπλέντι, Νάστας (65′ Αντωνόπουλος), Μούτσα, Γκιουρσάνης (46′ Παπαγεωργίου), Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος (67′ Λόλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Μπουρονίκος.