Βαθμολογία

Στο AEL FC ARENA οι μικτές την Πέμπτη 17.03.2022 / Αποστολή ομάδων

Η ΕΠΣΝ Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό του Νομού ότι οι αναμετρήσεις των μικτών ομάδων με την ΕΠΣ Κέρκυρας θα διεξαχθούν την Πέμπτη 17.03.2022 στο AEL FC ARENA. Η πρώτη αναμέτρηση έχει οριστεί στις 11.30 για την Κ-15 ενώ η Κ-17 θα αγωνιστεί στις 13.30.

Με δική του πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης κατάφερε να “φέρει” την πιο κρίσιμη αναμέτρηση του Ομίλου στη Λάρισα, παρά την πρόβλεψη και σαφή εντολή για “μοίρασμα” των αποστάσεων στην περίπτωση που οι αντίπαλες Ενώσεις απέχουν πάνω από 200km μεταξύ τους.

Επιπλέον, στα πλαίσια της ίδιας πρωτοβουλίας οι δύο αναμετρήσεις των μικτών ομάδων θα διεξαχθούν στο “γήπεδο στολίδι” του νομού και όλης της Θεσσαλίας, στο AEL FC ARENA.

Η ΕΠΣΝΛ θέλει να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη του AEL FC ARENA κ. Πηλαδάκη και στον υπεύθυνο του γήπεδου κ. Τσακμακίδη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά της, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του σωματείου “Ηρακλής Λάρισας” το οποίο μέσω του Προέδρου του κ. Λάμπρου Ιωακείμ έδωσε τη συγκατάθεσή του για την έγκριση της παραχώρησης.

Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΝΛ αποτελούν προτεραιότητα της Διοίκησης και προσωπικά του Προέδρου της ΕΠΣΝΛ οι οποίοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΙΚΤΗΣ Κ15

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται τη Πέμπτη 17/3/2022 και ώρα 10.00 π.μ. στο Γήπεδο AEL FC ARENA για τον αγώνα  της μικτής Κ15 (2007-2008) με την Κέρκυρα. Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST 48ωρου  αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Στεργιούλης, Γκουτζαηλίας, Νταφόπουλος, Δάσκαλος (Ηρακλής Λάρισας), Μπουρντένας, Τσιακμάκης, Μπιρσίμης, Δαλιός (Νέα Πολιτεία), Κουπατσιάρας, (Πελασγιώτιδα), Όντος, (Απόλλων), Δημηνίκος, Αγάκος, Ρίζος, Καλαθάς (Ατρόμητοι), Νικολάου, Αβραμούλης (Olympic), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Αρσένης,(Γιάννουλη), Μπιώτης, Μαλέσκος (Ερ. ΑΕΛ).

 ΜΙΚΤΗΣ Κ17     

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται την Πέμπτη  17/3/2022 και ώρα 12.00 π.μ. στο γήπεδο AEL FC ARENA για τον αγώνα της μικτής Κ17 (2005-2006) με την Κέρκυρα. Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST 48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Καραλής (Αργυροπούλι), Καρβασόνης, Μαρούδας(Αμπελόκηποι), Τάφα (Γιάννουλη), Γαργάλας, Ντάτσι, Μπαλαμώτης (Ηρακλής Λάρισας), Κωνσταντίνου, Βέλα (Νέα Πολιτεία), Αρσένης (ΠΟΕ), Κουρδής (Βαλανίδα), Γκουγκίδης Μπόρος, (Ερ. ΑΕΛ), Δραχαλίβας(Τσαριτσάνη), Χατζής, Ιορδανίδης, Χριστώνης (Πελασγιώτιδα), Νίτσος (Ακαδημία Τυρνάβου), Μπέης, Κουτσαηλίας (Αβέρωφ).