Βαθμολογία

Πρωτοβουλία του Πιάζα να αναλάβει ο Θεοδοσιάδης τεχνικός στα Τρίκαλα

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίκαλα Στέφανος Πιάζας, ο οποίος επικοινώνησε με το Ζήση Κατσαντώνη, λέγοντάς του ότι είναι προς όφελος της ομάδας να αναλάβει τη δεδομένη χρονική στιγμής ο Σάκης Θεοδοσιάδης την τεχνική της ηγεσίας, καθώς λόγω της εμπειρίας του, μπορεί ενδεχομένως να αποτρέψει τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνικής.

Νωρίτερα, ο Πιάζας είχε μιλήσει και με τον ίδιο το Θεοδοσιάδη, ο οποίος κατ’ αρχήν έδειξε θετικός. Να σημειωθεί πάντως, ότι ακόμη και αν προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση, θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για τη μισθοδοσία του Θεοδοσιάδη, καθώς ο Ηλίας Αιβάζογλου ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το ποια έξοδα θα καλύψει μέχρι το τέλος της σεζόν και σε αυτά δεν περιλαμβάνεται η πρόσληψη νέου προονητή.

Η ανάρτηση του Στέφανου Πιάζα επ’ αυτού αναφέρει:

Πήρα την πρωτοβουλία να μιλήσω με τόν γενικό αρχηγό της ομάδας του ΑΟΤ και να τον προτείνω να πάρει στην ομάδα τόν Σάκη Θεοδοσιάδη με δύο συνεργάτες από τους παλαίμαχους. Ή ομάδα θα γλιτώσει από τά πρόστιμα γύρω στις 40 χιλιάδες ευρώ μιας και έχει το δίπλωμα του προπονητή και ενδεχομένως να σώσει και την ομάδα στην κατηγορία.

trikalascore.gr