Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη του Κιλελέρ κόντρα στον Οικονόμο (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (13/3 στο φιλόξενο Κιλελέρ ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της AEΠΣΛ DE TOX, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα πήρε «φωτιά» η κορυφή, ευνόησε τα μέγιστα την πρωτοπόρο Αγιά, αφού αυξήθηκε η διαφορά στο +6 από τον Οικονόμο που έχασε έδαφος. Την ίδια ώρα ο Φαλανιακός πήρε τη νίκη και πλησίασε και άλλο, ενώ και το Κιλελέρ ανέβηκε στη βαθμολογία και πλησίασε και άλλο στις πρώτες θέσεις.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο δύο καλές στιγμές (από μία εκατέρωθεν), με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Βλαχάκης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 75’ ο Χρήστος Τζέκα στο λάθος του τερματοφύλακα.

Το Κιλελέρ ανέβασε «στροφές» και ψυχολογία, υπερτερούσε σε κατοχή του αντιπάλου του που αποδείχθηκε κατώτερος του αναμενομένου και βάσει βαθμολογικής θέσεις, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φτάσουν στο 83’ και σε ένα δεύτερο τέρμα και την Τσαριτσάνη να μην μπορεί μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να αντιδράσει. Έτσι η νίκη ήρθε για το Κιλελέρ που ανεβάζει και άλλο την ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη ο Οικονόμος καλείται να δείξει αντίδραση στη συνέχεια αφού ακόμη υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές.

Στο 10’ ο Μπουμπουνάρας πέρασε τον αμυντικό του Κιλελέρ μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 30’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσακίρη, η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 46’ το φάουλ εκτέλεσε ο Δραχαλίβας, από κοντά ο Βλαχάκης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75’ ο Τζέκα «έκλεψε» τη μπάλα από τον Νούσια πριν κάνει το γέμισμα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε πανηγύρια.

Στο 80’ άψογη σέντρα του Ντιντή για τον Τζέκα, αυτός από κοντά έκανε το σουτ, βγήκε και μάζεψε ο Νούσιας.

Το επόμενο λεπτό το σουτ του Βλαχάκη από κοντά εξουδετέρωσε ο έμπειρος Παναγιωτόπουλος και στο 83’ ο ταχύτατος Κουβελάς ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το ψυλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος την έστειλε στα δίχτυα με υποδειγματικό τρόπο για το τελικό 2-0.

ΑΕ Κιλελέρ (Φεραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Ντιντής, Καρακάνος (87’ Μυλίγγας), Κορδαλής, Αναδολού (61’ Παπαχρήστος), Κουβελάς, Ζάχος (61’ Τζέκα).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Ντούφας, Γκαντούνας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας (77’ Σεμερτζίδης – 88’ λ.τ. Γεωργούλης), Πούτας, Βλαχάκης, Δραχαλίβας, Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Γκαρέλης, Κοτούμπας Δ.