Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας από την Βέροια

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε εντός έδρας από την Βέροια με σκορ 0-1. Στο 5' λεπτό, ο Πασάς για την Βέροια σούταρε λίγο πριν μπει στην περιοχή, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα και ο τερματοφύλακας Αστράς μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 24' λεπτό, ο Απόλλων Λάρισας είχε τετ-α-τετ με τον Σταμάτη μπροστά με τον Βελλίδη και έστειλε τη μπάλα άουτ, με τον διαιτητή να τον δείχνει σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και είχαν ευκαιρίες τόσο με τα σουτ του Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή στο 30' λεπτό και στο 37' λεπτό, αλλά και με το συρτό διαγώνιο σουτ του Πασά στο 39' λεπτό. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Οι Ημαθιώτες είχαν καλές φάσεις και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τα σουτ του Γιακουμάκη στο 51' λεπτό και στο 57' λεπτό, με τον Απόλλωνα Λάρισας να έχει φάση με μακρινό σουτ του Σταμάτη στο 67' λεπτό.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 74' λεπτό, με την κεφαλιά του Πασά μετά από σέντρα του Πόζογλου. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, με το σουτ του Σταματή στο 80' λεπτό, αλλά και την μεγάλη ευκαιρία με τον Λεμανγκρ στο 87' λεπτό, ο οποίος από κοντά δεν βρήκε καλά την μπάλα.

Στο ίδιο λεπτό, ο Σκόνδρας για την Βέροια με φαλτσαριστή κεφαλιά απείλησε το τέρμα των γηπεδούχων, αλλά ο γκολκίπερ Αστράς απέκρουσε σωτήρια.

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Καλούσης, Σταματής, Καραμόκο, Βίγια, Γιαννίτσης, Λουκάς (33′ λ.τ Λεμάνγκρ), Νούσιος, Κόζνι.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Παπαχρήστος (85′ Μπλέτσας), Κάτσε, Μούργος (85′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (66′ Καπνίδης), Φοφανά (58′ Πόζογλου), Πασάς.

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας). Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας) – Δέτση (Αθηνών).