Βαθμολογία

Νίκες για Μελισσοχώρι, Συκούριο και Χάλκη

Σημαντικές νίκες σημείωσαν Μελισσοχώρι, Συκούριο και Χάλκη στον 2o όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ το Σάββατο (12/3).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης-Αστήρ Μελισσοχωρίου 0-4

Εύκολο απόγευμα για το Μελισσοχώρι αφού κέρδισε εύκολα τον Πανιώνιο με σκορ 0-4. Ο Χαρούλης στο 13′ άνοιξε το σκορ, ο Ζαφειρούλης στο 43′ έκανε το 0-2, ο Νούσιας στο 58′ ανέβασε το δείκτη του σκορ και ο Ζαφειρίου στο 90′ έκανε το τελικό 0-4.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ελιζόπουλος Κ., Στρατής, Βασιλείου Π., Σκέντζας Χ., Κίτσας Γερ., Δημόπουλος, Κίτσιος Δ., Σκέντζας Ρ., Γκαρίτης, Τσακίρης, Κίτσιος Π..

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β. (70′ Σδράλης Αλ.), Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μουμίν, Χαρούλης (60′ Καραμάνος), Λιάγκας, Ζαφειρούλης (60′ Πλης), Νούσιας (60′ Ζαφειρίου), Καφαντάρης (80′ Θεοχαρίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μπλιώνας, Ρουπέλας.

Αναγέννηση Πυργετού 2016-Ηρακλής Χάλκης 2-5

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Χάλκη του Αχιλλέα Τσιβόπουλου κόντρα στην Αναγέννηση Πυργετού με σκορ 2-5.

Στο 13' ο Κριστιάν Μπίμπα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 26’ ο Χρήστος Μπόλλος σημείωσε και δεύτερο γκολ για τους παίκτες του Πυργετού.

Από εκεί και μετά η Χάλκη ανέβασε «στροφές» και στο 28' μείωσε με τον Λέτσιο και στο 46’ έκανε το 2-2 με τον Καλογιάννη.

Στο 69' με εκτέλεση φάουλ, ο Βράκας έκανε την ολική ανατροπή για το 2-3 και στο 76' ο Παπαδόπουλος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του για το 2-4. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 96’ με σουτ εκτός περιοχής από τον Ανδρώνη.

Αναγέννηση Πυργετού (Κώστας Μαλλιάρας): Σακκάς, Περκέτσι (62' Βρακάτος), Δούρος, Καμάμι, Κατσιάβας, Σινάνι, Μπόλλος, Νικολακάκης, Δελητζάνης, Φουρκιώτης (80' Παζάρας), Μπίμπα (68' Ρακίπι).

Ηρακλής Χάλκης (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Κοτσιανούλης, Τσάντος, Τζεμολάρι Α., Λέτσιος, Βογιατζής Π., Αθανασιάδης, Μπουζούκας (36' Ανδρώνης), Σ.Βογιατζής (89' Βόσφη), Παπαδόπουλος, Βράκας (85' Οικονόμου), Καλογιάννης (89' Τζεμολάρι N.).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Κουρέτσος, Κουτίνα.

Κίσσαβος Συκουρίου-Απόλλων Γαλήνης 2016 4-1

Ο Κίσσαβος Συκουρίου συνέχισε νικηφόρα και έτσι επικράτησε με σκορ 4-1 της Γαλήνης. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Λάγιο στο 26′, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Κωνσταντίνος Τζιούρας με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα για το 1-1.

Ο Άκης Νεμπεγλέρας έκανε το 2-1 στο 64’ και ο Κωνσταντίνος Βελλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 72′. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 74’ ο Γιώργος Καραντώνης.

Ο Κίσσαβος Συκουρίου είχε και δοκάρια με τους Άκη Νεμπεγλέρα (30′) και Νίκο Κορδέλα (45′). Επίσης οι νικητές έχασαν πέναλτι με τον Δημήτρη Πλιάγκα στο 43’.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης, Γκρέτσης, Βελλής, Νεμπεγλέρας (75′ Μουρογιάννης), Βόραδας (46′ Μέρκο), Κώτσιας, Καραντώνης, Πλιάγκας (46′ Τόπης), Τζιούρας (70′ Λιόγκας), Κορδέλας (75′ Τσίκος).

Απόλλων Γαλήνης (Δημήτρης Μήτσης): Ευαγγελόπουλος, Χαλίλ, Ζυγούρης Π., Τζήκας, Κοκκινόπουλος, Λελεντζής, Πλατής, Γκουτσιούδης, Βαρσάμης, Τζίκα, Γουγουλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Σκυβαλίδας, Σκριάπας.