Βαθμολογία

Ευκαιρίες, δοκάρι αλλά δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα στο Μαυροβούνι

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Μαυροβούνι και την Γιάννουλη για τα πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX δεν είχε νικητή αφού έληξε 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα μέτριο παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού ήταν «φτωχό» σε φάσεις, μόλις μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 30’ ο Μπάγκας Δ. πέρασε στην αντεπίθεση, έκανε το διαγώνιο σουτ, απέκρουσε δύσκολα ο Καρκατσέλας.

Στην επανάληψη και πάλι το ματς ήταν αμφίρροπο με πολύ δύναμη, όμως το Μαυροβούνι βάσει ευκαιριών προσπαθούσε περισσότερο για να σκοράρει. Απώλεσε δύο μεγάλες ευκαιρίες και είχε και ένα δοκάρι.

Από την άλλη η Γιάννουλη είχε μία ευκαιρία την οποία σταμάτησε με αυτοθυσία ο νεαρός Ριζόπουλος.

Ο καιρός έκανε τα δικά του «παιχνίδια» αφού εκτός από πολύ κρύο κατά διαστήματα είχε ηλιοφάνεια αλλά και χιονόνερο.

Στο 62’ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάγκα Δ. που έκανε το σουτ, μεγάλη επέμβαση του Καρκατσέλα σε κόρνερ.

Στο 80’ πολύ καλό σουτ του Ντόκου, μεγάλη απόκρουση του Ριζόπουλου σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Πασσιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ και στις καθυστερήσεις στο 93’ τεράστια ευκαιρία χαμένη για το Μαυροβούνι, όταν ο Πράππας ξέφυγε στην αντεπίθεση, έστρωσε την μπάλα στον Σιάτρα, αυτός όμως εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Μπάγκας Κ. (84’ Τατσέλος), Μπατζέλας Β. (63’ Μπέτσης), Μπατζέλας Ν., Ράχης (84’ Σιάτρας), Εμμανουήλ (71’ Πράππας), Πασσιάς.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Καρκατσέλας, Κουρούτσαλης, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Τάφα, Φώτος, Μπάμπαλης, Σπανός, Ραμάϊ, Καρβούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Γκαρέλης, Βαλιώτης.