Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στη Βέροια

Η AEΛ θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, θα μπορούσε όμως και να είχε χάσει, αφού η Βέροια είχε δύο δοκάρια, ενώ ο Θεοδωρόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο έπιασε το πέναλτι του Πασά (1-1).

Έτσι, η διαφορά έμεινε στους τρεις βαθμούς μεταξύ των δύο ομάδων. Μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αφού ο Φοφανά από κοντά σημάδεψε το δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 4’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ ο Γκοτζαμανίδης. Η Βέροια έκανε το 1-1 στο 21′ με σουτ του Γιάννη Πασά. Στο 59′ εκτέλεσε πέναλτι ο Πασάς για τη Βέροια και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια, φάση στην οποία τραυματίστηκε ο γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ είχε στο φινάλε του ματς τεράστια ευκαιρία με τον Όγκμποε να πάρει τη νίκη...

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος (91′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Φοφανά (46′ Κουάτενγκ ), Γιακουμάκης, Πασάς (84′ Καπνίδης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τρ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65′ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τρ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81′ Γλυνός), Νικολιάς, Μαυριάς, Όγκμποε.

Ρέφερι: Μπέμπεκ (Κροατίας). Βοηθοί: Πατάκι (Κροατίας), Τομάς (Κροατίας). 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).