Βαθμολογία

Χάλκινες δύο Λαρισαίες αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Μουάι Τάι

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάι Τάι Αδαμάντινοι Μαχητές Λάρισας

Οι αθλήτριες Σιαβάλα Ιωάννα και Μπόρου Εβίνα, ως μέλη της Εθνικής Ελλάδος Μουάι Τάι, συμμετείχαν στην μεγαλύτερη Διοργάνωση της Χρονιάς, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάι Τάι, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη από 13-20 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τη σπουδαιότερη γιορτή του αθλήματος, όπου οι δύο μαχήτριες των Αδαμάντινων Μαχητών Λάρισας, αντιμετώπισαν διακεκριμένες αντιπάλους από όλη την Ευρώπη και κατέκτησαν την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο αμφότερες.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπόρου Εβίνα και η Σιαβάλα Ιωάννα αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό Ρίνγκ δίνοντας σκληρή μάχη με την Πρωταθλήτρια Κόσμο από την Λευκορωσία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Τουρκία, αντίστοιχα, ξεχωρίζοντας για τη δύναμη κ την τεχνική τους κατάρτιση στο Μουάι Τάι.

Η Επιτυχία των αθλητριών, του Συλλόγου Αδαμάντινοι Μαχητές, του προπονητή Σιαβάλα Αθανασίου, της ομοσπονδίας ΠΟΜ και κατ' επέκταση της Εθνικής Ελλάδος μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Εκτός από εμπειρίες, οι νεαρές μαχήτριες έδωσαν το ηχηρό παρών της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό στερέωμα κ έθεσαν γερά θεμέλια για μελλοντικές διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς.

Συγχαρητήρια