Βαθμολογία

Κανονικά ο σχεδιασμός του Open

Το Open όπως σας έγραφα και χθες βρίσκεται στο επίκεντρο των μιντιακών εξελίξεων εξαιτίας του ιδιοκτήτη του, του Ιβάν Σαββίδη και της βασικής έδρας των επιχειρήσεών του που είναι το Ροστόφ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία που μου ήρθε, ο Ιβάν Σαββίδης που είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους επιχειρηματίες στη Ρωσία και στο παρελθόν έχει βρεθεί κοντά στον πρόεδρο Πούτιν δεν βρίσκεται στην παγκόσμια λίστα των Ρώσων Κροίσων που έχουν ήδη υποστεί ή θα υποστούν κυρώσεις στο μέλλον.

Ο επιχειρηματίας έχει ήδη στηρίξει και αμάχους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών του και ως εκ τούτου ο σχεδιασμός του προγράμματος που έχει ξεκινήσει βάσει συγκεκριμένου μπάτζετ (Το ακριβές ύψος το ξέρουν μόνο ο Λάτσιος, ο Παναγιωτόπουλος και κάποια ακόμη διευθυντικά στελέχη) προχωράει κανονικά.

Ωστόσο όπως σας έγραφα και χθες η ανοδική πορεία στα νούμερα του δελτίου και των έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών αλλάζουν την κατεύθυνση προς την ενημέρωση.

nassosblog.gr