Βαθμολογία

Απίστευτο ρεκόρ για ομάδα Γ’ Εθνικής!

Super League: 14 ομάδες. Super League 2: 17+17=34 ομάδες. Γ΄ Εθνική: 12 + 12 + 12 + 13 + 11 + 11 + 10, το άθροισμα ομάδων στους εφτά ομίλους, ήτοι, 81 ομάδες στην τρίτη κατηγορία.

Σύνολο ομάδων στις τρεις εθνικές κατηγορίες, 129. Αήττητες; Μόνο ο Αγροτικός Αστέρας!

Η ομάδα του Ευόσμου παραμένει το τελευταίο, το μοναδικό “κάστρο” που αντέχει… απόρθητο, με αήττητο σερί στο πρωτάθλημα Μάρτιο μήνα.

Βλέπετε, ο έτερος μέχρι πρότινος αήττητος, ο Ολυμπιακός στη Super League, γνώρισε σήμερα την παρθενική ήττα, με 2-1 από τον Άρη και έτσι οι «σταχυοφόροι» έχουν την αποκλειστικότητα, την τιμητική αυτή πρωτιά και άτυπη διάκριση, που δίνει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια, με ένα “παράσημο” σημείο αναφοράς.

Που επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται, όπως και το οτι το +12 στην κατάταξη μόνο τυχαία δεν ήρθε για την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη, που κυνηγά με αξιώσεις και την άνοδο.

Οι «πράσινοι» παίζουν την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη με την ομώνυμη ομάδα, χωρίς τον τιμωρημένο Σαρβανίδη και είναι πιθανό να «κλειδώσουν» τον τίτλο και μαθηματικά από τώρα (ανάλογα και το αποτέλεσμα στο Άρης Αβάτου-Πανδραμαϊκός), αφού ακολούθως θα απομένουν 4 στροφές.

Κάτι που θα είναι η πρώτη χρονικά εξασφάλιση πρωταθλητή στη φετινή Γ΄ Εθνική, συνολικά στα 7 γκρουπ.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com