Βαθμολογία

Η Βέροια καλεί τον κόσμο της

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, για να δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ, απευθύνει μέσω ανακοίνωσης το αγωνιστικό τμήμα της Βέροιας. Αναλυτικά:

Φτάσαμε στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2, με την ομάδα μας να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15.30 στη Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, η ομάδα μας υποδέχεται την ΑΕΛ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “μητέρα των μαχών”.

Όλοι εμείς, παίχτες και τεχνικό τιμ, που έχουμε την τύχη να ανήκουμε στην οικογένεια της Βασίλισσας του Βορρά, ζητάμε την υποστήριξη σας σε αυτόν τον τεράστιας σημασίας αγώνα.

Με την παρουσία σας στο γήπεδο ,δείχνετε έμπρακτα την συμπαράσταση σας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε ώστε να φέρουμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που ανήκει. Στην Α Εθνική.

Η Βέροια έχει γυρίσει σελίδα, προχωρά ενωμένη και δυνατότερη από ποτέ, για να γράψει τη συνέχεια της ένδοξης ιστορίας της, ακριβώς απο εκεί που αναγκάστηκε να την σταματήσει.

Στην προσπάθεια αυτήν, δεν περισσεύει κανένας!

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ- ΑΕΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 15:30

GOD SAVE THE QUEEN