Βαθμολογία

Τρίποντο παραμονής για τον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Ο Απόλλων Λάρισας παίζοντας με πάθος και πείσμα κέρδισε με σκορ 1-0 τον αξιόμαχο Πανσερραϊκό στο γήπεδο Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 2.

Φωτογραφίες: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Έτσι οι "κυανόλευκοι" της Λάρισας αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκονται τα «λιοντάρια» με 17 βαθμούς.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να νικήσει όχι μόνον τους Σερραίους αλλά και τον Πειραιώτη διαιτητή της αναμέτρησης Θόδωρο Πουλόπουλο, ο οποίος αναμφίβολλα εκνεύρισε τους πάντες από την λαρισινή ομάδα, μιας και έβλεπε πολύ ...δύσκολα φάουλ υπέρ των παικτών του Απόλλωνα, από τα τόσα που έγιναν.

Οι Λαρισαίοι κατάφεραν στο 34’ να πάρουν προβάδισμα (1-0), όταν ο Villa εκτέλεσe με πολλά φάλτσα, φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του Ζέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Κατσίκα.

Νωρίτερα, στο 29' ο Κaramoko έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Κατσίκας και ο Μπαλογιάννης δεν μπόρεσε στη συνέχεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34' από κόρνερ του Villa, ο Χατζής δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στην εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το ματς, με τους "κυανόλευκους" να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 53', όταν το σουτ του Villa, εκτός περιοχής, πέρασε ξυστά άουτ, ενώ από τον Πανσερραϊκό στο 90' είχε καλή στιγμή ο Πίντο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Καλούσης, Λούκας, Γιαννίτσης, Χατζής, Βίγια (84' Λεμάνγκ), Καραμοκό (60' Νούσιος) Σταματής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (90+3' Κοζού).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι, Κρητικός (56’ Παπαβασιλείου), Κόντσι (56’ Μέσι), Κανίς, Στίνα, Ντίαζ (78’ Ανάκογλου).