Βαθμολογία

«Έχουμε υποστεί αλλοιώσεις αποτελεσμάτων απαιτούμε το 50/50»

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέδωσε ανακοίνωση κατά των διαιτητικών αποφάσεων στα δυο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ αλλά και σε αρκετές αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναφέροντας πως ο Αχιλλέας έχει δεχθεί αλλοιώσεις αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ομάδος μας εκφράζει τις έντονες διαμαρτυρίες της για την αντιμετώπιση που έχει ο Αχιλλέας από της διαιτητικές αποφάσεις από την αρχή της σεζόν με αποκορύφωμα τις δυο αναμετρήσεις των πλέι οφ όπου έχουμε υποστεί αλλοίωση αποτελέσματος.

Στόχος μας ήταν και παραμένει τα αποτελέσματα και την ιστορία των αγώνων να την γράφουν οι πρωταγωνιστές οι οποίοι είναι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Όλη την σεζόν γίναμε μάρτυρες πολλών εις βάρος μας διαιτητικών αποφάσεων που μας στέρησαν βαθμούς που αξίζαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Στις δυο αναμετρήσεις των πλέι όφ όμως αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕ Κιλελέρ και στην αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είδαμε διαιτησίες που είχαν ξεκάθαρο στόχο την εύνοια των αντίπαλων ομάδων, διαιτητές και επόπτες που δεν σφύριζαν με ίδια μέτρα και σταθμά κοινώς το 50/50.

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχουμε καμία πρόθεση στοχοποιήσης κανενός άλλου Συλλόγου, σεβόμαστε την προσπάθεια και την πορεία όλων των ομάδων, τον κόπο των παραγόντων, των προπονητών και τον ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων, δεν ζητάμε καμία ευνοϊκότερη μεταχείριση.

Ζητούμε οι αγώνες να κρίνονται από τους πρωταγωνιστές, ζητούμε το απόλυτο 50/50, κατανοούμε τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους σε όλες τις περιπτώσεις».