Βαθμολογία

Ο Πατσιωτός χάρισε τη νίκη στον Δωτιέα!

Με γκολ του έμπειρου επιθετικού Στέλιου Πατσιωτού, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του Παναγροτικού με σκορ 0-1. Μία νίκη που κρατάει την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζουν στην κορυφή.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 45’ με πλασέ του Πατσιωτού από παράλληλη σέντρα του Γιώργου Λεσάι. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές και μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο για το αποτέλεσμα.

Ευκαιρίες είχαν οι Μιχάλης Γκανάβας, Ηλίας Χριστοδούλου (ακυρωθέν γκολ στο 25′) και Αχιλλέας Γκουντίκας, αλλά ο τερματοφύλακας της Αγιάς, ο Βασίλης Μάλτζαρης έδειξε τα αντανακλαστικά του αλλά και την μεγάλη του εμπειρία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Γιώργο Λεσάι και Κωνσταντίνο Μακρή.

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Ακρίβος, Περήφανος, Σώκος, Σέτζας, Παπακώστας, Χουσενάι, Γκανάβας, Αλατάς (60′ Τσιάρας), Γκουντίκας, Χριστοδούλου.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κουμπούρας, Σούλι (70′ Παπαγιαννούλης), Τσακάλι, Δημολιός, Γκατζούλης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (48′ Μάνικος), Λεσάι (65′ Χατζής), Μακρής (70′ Κολοβός), Πατσιωτός (65′ Τσατσαλίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καραγιάννης, Μπουρονίκος.