Βαθμολογία

Παληκαρίσια ανατροπή στα Φάρσαλα για τον Οικονόμο: 1-2

Κάνοντας κατάθεση ψυχής, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέτρεψε στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα που είχε αποκτήσει ο Αχιλλέας και έφυγε από τα Φάρσαλα με νίκη 2-1, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την κατάκτηση της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α' DeTox Κατηγορίας. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του σε αγωνιστικό χώρο που "βάρυνε" για τον λόγο αυτό, υπήρχε ρυθμός και πάθος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, στοιχεία που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το 90'+6'.

Στο 9' οι Τσαριτσανιώτες απείλησαν με τον Δραχαλίβα, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Μαργαρίτης, ενώ στο 24' καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Παπακωνσταντίνου από τον Μπουμπουνάρα και από τα 11 μέτρα ο Λάμπρος Λαβαντσιώτης έστειλε την μπάλα στον "ουρανό" των δικτύων της περυσινής ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ. Στο 33' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι σε μαρκάρισμα επί του Σεμερτζίδη, κάτι που δεν αποδέχθηκε ως παράβαση ο "άρχων" του αγώνα.

Στο 50' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δραχαλίβα από αριστερά, με κεφαλιά ο Γιάννης Βλαχάκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 58' με διπλή επέμβαση ο Νούσιας απομάκρυνε τον κίνδυνο σε εξαιρετικό σουτ του Κερμελίδη. Αφού στο 85' ο Μαργαρίτης απέτρεψε προ της γραμμής τέρματος την παραβίαση της εστίας του σε φάση που δημιουργήθηκε σύγχυση στα μετόπισθεν της ομάδας του, στο 86' ο Σουγλής δημιούργησε επιθετική προσπάθεια ξεκινώντας από το κέντρο της αμυντικής του γραμμής και ο τελικός αποδέκτης Κυριάκος Σεμερτζίδης πλάσαρε υποδειγματικά, για να "χαθεί" στην συνέχεια μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών του (1-2).

Προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα, ο διαιτητής Χρήστος Νίτσας χρησιμοποίησε δικαιολογημένα δέκα φορές την κίτρινη κάρτα σε ισάριθμους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ τον βοήθησαν με τις υποδείξεις τους οι συνεργάτες του Βασίλης Μάνος - Θωμάς Βαλιώτης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαργαρίτης, Δ.Τσούλης (69' λ.τρ. Γκαραλιάκος), Αθ.Τσούλης, Ντελής, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Παπακωνσταντίνου (35' λ.τρ. Ιωαννίδης), Χατζόπουλος, Κερμελίδης (69' Παρθενόπουλος), Λαβαντσιώτης, Φουρίκης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας (72' Πίπιλας), Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Βλαχάκης, Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (90' Μουλτσιάς), Στ.Δραχαλίβας, Γκαντούνας.