Βαθμολογία

Ο Τσιαδήμος χάρισε την εκτός έδρας νίκη στο Ελευθεραί (PICS)

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάνδρα και το Ελευθεραί που διεξήχθη το Σάββατο (5/3) και ήταν εξ’ αναβολής, είχε τελικό σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

«Χρυσό» αποδείχθηκε το γκολ του Τσιαδήμου στο 35’ με το ωραίο γυριστό σουτ που έκανε, αφού ήταν και το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες με βροχή και βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, δημιούργησαν και ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν μέχρι το τέλος να αλλάξουν κάτι.

Στο 10’ ο Ζούγκα Μαν. έκανε το σουτ σου, η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε εκ νέου σουτ από πλεονεκτική θέση που έφυγε άουτ.

Στο 38’ καλό σουτ του Τσεκούρα η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 55’ ύστερα από την κάθετη πάσα του Θεοδώρου, ο Τριτόπουλος από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 70’ χαμένο τετ α τετ του Σκοτεινιώτη, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ ο Τσοπουρίδης έκανε το σουτ που έφυγε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Ζορμπά, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τσεκούρας έκανε το πλασέ που έφυγε άουτ και στο 85’ τα σουτ του Ζούγκα Μαν. καθώς και του Θεοδώρου από την άλλη έφυγαν άουτ.

ΑΕ Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Κατσαφλάκας): Ρούσος, Μαγγούρης, Παπαδημητρίου, Φωτάκης, Τεκέδης, Κουτσιανικούλης, Τσοπουρίδης, Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν., Κιτσόπουλος (60’ Ματθαίος), Σκοτεινιώτης (80’ Νορελντίν).

ΑΟ Ελευθερών (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Βλησαρούλης, Μιχαλόπουλος, Ζησόπουλος, Τσιαδήμος (44’ λ.τ. Δεμερτζής), Τσεκούρας, Λαζαρίδης (70’ Γκουζιώτης), Θεοδώρου, Τριτόπουλος (70’ Ζορμπάς), Μακρίδης (83’ Ανυφαντής).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Ντάνταλης, Κουβατάς.