Βαθμολογία

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας στην Αριδαία

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας στην Αριδαία Ισοπαλία απέσπασε η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League 2.

O Aπόλλων Λάρισας αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με το αντίστοιχο συγκρότημα του Αλμωπού στην Αριδαία, σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο Απόλλων έπαιξε με πάθος και δύναμη χάνοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες (Παναγιώτου 44', 86', Αγρόδημος 75') για να φύγει νικητής από αυτήν την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Την ομάδα ενίσχυσαν (λόγω επιτρεπτού ηλικιακού ορίου) και οι Kim, Ευθυμιάδης και Παναγιώτου από την αντρική ομάδα. Οι νεαροί άσοι, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, προσφέροντας άπειρες ελπίδες για την αγωνιστική πορεία τους, που ευχόμαστε να είναι η καλύτερη.

Την αποστολή του Απόλλωνα ακολούθησαν και οι κ.κ. Στέλιος Κουκούλης (εκ μέρους της ΠΑΕ) και Γιώργος Διδασκάλου (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη). Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την γηπεδούχο ομάδα για την άψογη φιλοξενία, την οποία αναμένεται να ανταποδώσει στην Λάρισα.

Απόλλων Λάρισας: Μπακαρός, Γαρυφάλλου (80' λ.τ. Καρακώτσογλου), Φαντίδης, Διβανές, Τερζούδης, Αγρόδημος, Μπιθυξής (59' Λεπενιώτης), Μόκας (68' Κούρτι), Kim, Ευθυμιάδης, Παναγιώτου.