Βαθμολογία

«Πικρή» ήττα στο 95’ για την ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Η ΑΕΛ Κ17 αγωνίστηκε στο Αγρίνιο και στο Αθλητικό κέντρο «EMILEON» το Σάββατο (5/3) το πρωί κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League K17 (Β’ Όμιλος).

Το συγκρότημα του κ. Ζήση Ζιάγκα μόχθησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε από τραυματισμούς (2-1).

Η ομάδα της ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 60’, κατάφερε όμως να μπει και πάλι στο ματς με ένα όμορφο γκολ του πολύ καλού Κουκουράβα στο 80’ με πλασέ από πάσα του Κούρτη (η μπάλα πέρασε πάνω από το τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα).

Δυστυχώς όμως στο 95’ στην τελευταία φάση του ματς η ΑΕΛ δέχθηκε το γκολ και έτσι έχασε το ματς για το τελικό 2-1.

Ευκαιρίες για την ΑΕΛ είχε ο Κουκουράβας και ο Νινίκας, απέναντι σε μία καλή ομάδα του ομίλου.

Σε κάθε περίπτωση το συγκρότημα του κ. Ζήση Ζιάγκα παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη ματς άκρως ανταγωνιστικό και αυτά τα παιδιά δείχνουν πως έχουν πολύ μέλλον αφού γίνεται εξαιρετική δουλειά από την ΠΑΕ και τους ανθρώπους του τμήματος.

Η αποστολή της Κ17 διανυκτέρευσε στο Αγρίνιο την Παρασκευή (4/3).

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Γιώτας (46’ Αραμπατζής), Ντιντής, Μπαγιώτας, Πιτσιδήμος, Μπάντελης (46’ Μπόγδανος), Μπαντραλέξης, Λάζος, Νινίκας, Πινακάς (46’ λ.τ. Κουκουράβας), Ασίκογλου (65’ λ.τ. Βογιατζάκης), Κούρτης (85’ Ντελόπουλος).