Βαθμολογία

Εθνική Παίδων: Βουλγαρία - Ελλάδα 1-3

Στη δεύτερη φιλική ανάμετρηση που πραγματοποιήθηκε στην Base Boyana της Βουλγαρίας, η Εθνική Παίδων επικράτησε της αντίστοιχης της Βουλγαρίας με 1-3.

Το προβάδισμα στην Εθνική Ομάδα έδωσε ο Μαυρόπουλος στο 17ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να διαμορφώσει το 2-0 ο Φίλων Μάριος Ταξιάρχης στο 27ο.

Η Βουλγαρία μείωσε με σκόρερ τον Παβλόφ στο 48ο λεπτό. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Καλοσκάμης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε οτι δύο ημέρες πριν οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα στο ίδιο γήπεδο.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για την Εθνική Παίδων πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της, με τη συμμετοχή της στον πρώτο όμιλο του Elite Round του UEFA European Under 17 Championship 2021/22 που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Βουλγαρία: Ίλιεφ, Νγκουέν, Ατανάσοφ, Ραΐτσεφ, Γκραλίοφ, Τραΐκοφ, Σπάσοφ, Σιντέροφ, Γιορντάνοφ, Μαρίνοφ, Πετρόφ.

Αγωνίστηκαν και οι Παβλόφ, Βασίλιεφ, Ρόζεν

Ελλάδα: Αγγελίδης, Φίλων, Δεληγιάννης, Πιτσώτης, Πασαχίδης, Αμπαρτζίδης, Μαυρόπουλος, Νικολετόπουλος, Γκιτέρσος, Παπακανέλλος, Δρόσος.

Αγωνίστηκαν και οι Μπαλαμώτης, Αρσενίδης, Γιαματζίδης, Αδάμ, Κόττας, Τζίμας, Γεωργιάδης, Κοσίδης, Καλοσκάμης, Αλεξίου, Λατίφης.