Βαθμολογία

Ανακοίνωση-κάλεσμα των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα μετά την απόφαση της διοίκησης να σταματήσει να τους στηρίζει οικονομικά, εξέδωσαν ανακοίνωση με σκοπό να «ξυπνήσουν» τον κόσμο της ομάδας και να τους σταθεί στο πλευρό τους (ηθικά και οικονομικά).

Ανακοίνωση-κάλεσμα των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα: «Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια, για την σωτηρία και παραμονή της ομάδας μας στην SUPER LEAGUE 2.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού, να μας στηρίξει έμπρακτα (ηθικά – οικονομικά), μιας και αποφασίστηκε, να αποδίδονται αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης, όλες οι εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων.

Αναφέρουμε δε ότι ο Κος Αιβάζογλου, έχει εγγυηθεί προσωπικά, ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα συμμετοχής και μόνο της ομάδας μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Την Κυριακή σας περιμένουμε στο γήπεδο, προκειμένου όλοι μαζί, φίλαθλοι, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, διαφύλαξης πρωτίστως της ιστορίας και του κύρους της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τρίκαλα».