Βαθμολογία

«Δε θα ήθελα να κοροϊδεψω τον κόσμο της Ρόδου και τον κ. Μαρτίνη»

Ο έμπειρος τεχνικός δε θα αναλάβει τελικά την ομάδα και με μία προσωπική του δήλωση εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, έχοντας να πει τα καλύτερα για την ομάδα της Ρόδου, αφήνοντας ανοιχτή την.. πόρτα για το μέλλον.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν τελικά Ρόδος για Γιάννης Τάτσης. Αν και ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών από τα «Ελάφια», ο έμπειρος τεχνικός δε θα αναλάβει τελικά την ομάδα και με μία προσωπική του δήλωση εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, έχοντας να πει τα καλύτερα για την ομάδα της Ρόδου, αφήνοντας ανοιχτή την.. πόρτα για το μέλλον.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: Το γεγονός ότι η Ρόδος έχει πολλά κενά στο ρόστερ της λόγω των συγκυριών και επίσης λόγω των πολλών τραυματισμών και απουσιών, δεν μου έκανε εύκολο να παρουσιάσω αυτό που θα ήθελα για να βελτιώσω την ομάδα.

Ο χρόνος είναι λίγος, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, για να μπορέσω να κάνω ένα ριστάρτ με τις υπάρχουσες συνθήκες εργασίας και ως εκ τούτου επειδή με ενδιαφέρει πρωτίστως η δημιουργία και όχι οι απολαβές μου, ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν μπορώ να αναλάβω στην παρούσα στιγμή την ομάδα της ΡΟΔΟΥ.

Αυτό το αιτιολογώ με βάση την ιστορικότητα και το ειδικό βάρος που έχει η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κοροϊδέψω τον θαυμάσιο και πολυπληθή φίλαθλο κόσμο του νησιού και φυσικά και τον πρόεδρο κ. Μαρτίνη.

Σε μια άλλη χρονική στιγμή που θα υπήρχαν οι συνθήκες εργασίας, ο χρόνος για δημιουργικό έργο, αλλά και η επιλογή δικών μου στελεχών, φυσικά και θα ήμουν διατεθειμένος να πάρω το οποίο βάρος υπήρχε και να κριθώ δίκαια τόσο από τον φίλαθλο κόσμο όσο και από τον πρόεδρο της Ρόδου και τους συνεργάτες του.

mikriliga.com