Βαθμολογία

Τίποτα δε χάθηκε…

Ο Ηρακλής Λάρισας γνώρισε την ήττα στη Φήκη Τρικάλων με σκορ 2-0, ένα αποτέλεσμα που «πόνεσε» είναι η αλήθεια όλους στον ιστορικό σύλλογο.

Σίγουρα η συνέχεια είναι δύσκολη αφού η ομάδα της Λάρισας έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη…

Χάθηκε μία «μάχη» αλλά όχι ο «πόλεμος» είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ομάδα της Λάρισας που έτσι και αλλιώς έχει κάνει μία αξιοζήλευτη πορεία φέτος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Διοίκηση, προπονητές και φυσικά οι παίκτες είναι δεδομένο πως θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος όπου και θα κάνουν το «ταμείο».

Εξάλλου φέτος η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας με μπροστάρη τον πρόεδρο και «ψυχή» της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της μαζί με τους παίκτες και τους προπονητές μέσα στα γήπεδα του 3ου ομίλου.

Το ρόστερ αποτελείται από παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα και είναι δεδομένο πως όλοι μαζί θα κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία ματς για να ξανά φέρουν τον Ηρακλή στην κορυφή. Σίγουρα μπορούν!